Referenties

Discom BV in Alblasserdam/Hélène Lakens

Zoekt u een goede tekstschrijver met een no nonsense mentaliteit, die op korte termijn kwalitatief goed werk oplevert? Neem dan contact op met Bertine van Betekst. Daar zal u geen spijt van krijgen!

Discom werkt al enige tijd naar volle tevredenheid samen met Bertine. Door de opleiding van marineofficier snapt Bertine precies wat Discom op het maritieme vlak wil schrijven.

Bertine heeft de website teksten van Discom en een tekst van een interview herschreven en teksten over nieuwe producten en een pakkende advertentietekst geschreven.

Bertine is een hele prettige persoonlijkheid om mee te sparren. Voordat zij gaat schrijven, verdiept Bertine zich eerst goed in de opdracht en opdrachtgever. Aan de hand van een interview met een medewerker schrijft zij hele pakkende en goed geformuleerde teksten.

Ik beveel Bertine van harte bij u aan.

InstallJobs / Mark van der Lippe

Bertine heeft mij doen verbazen door in slechts 45 minuten een zeer goed beeld te krijgen van ons nieuwe bedrijf en daar in slechts 300 woorden een verhaal van weet te maken die exact de kern raakt. Daarnaast is Bertine een heel prettig persoon die makkelijk de verbinding maakt waardoor je snel tot een prettig gesprek komt!

Technische Unie / Maarten Jansen

Bertine kun je om een boodschap sturen, als het op tekst aankomt. Ze vraagt door tot de briefing helder is. Verdiept zich in de materie en weet technische onderwerpen op een heldere manier te verwoorden. Daarbij managet ze de verwachting aan deadlines en oplevermomenten goed en is ze – last but not last – erg prettig om mee te werken. Een ervaren tekstschrijver zonder poespas, kortom, die ik graag weer inhuur voor mijn volgende opdracht.

Joost Margry / Vice president | CCO | AFPRO Filters

Betekst is al jarenlang een vaste partner in onze communicatie. Bertine weet uit een soms beknopte briefing de kern van het verhaal te halen en vervolgens de complete boodschap in heldere taal te verwoorden. We kunnen met een gerust hart een breed scala aan tekstopdrachten bij haar neerleggen. Het is daarin prettig dat ze zich inmiddels goed heeft ingeleefd in ons vakjargon en gezien haar achtergrond kan ze ook prima uit de voeten met technische teksten. Bertine denkt graag mee, komt afspraken altijd na en de samenwerking verloopt heel prettig en soepel.