Het maken en plaatsen van content kost tijd. Veel tijd. Content is niet iets wat je kopieert. Content is iets dat je creëert. Volledig afgestemd op je doel en je doelgroep. Met als uitgangspunt je strategie. Liefst natuurlijk zo dagelijks mogelijk. Voor veel ondernemers en bedrijven zonder eigen communicatiepersoon of –afdeling is dagelijkse contentcreatie onbegonnen werk. Herkenbaar? Het is helemaal niet zo gek om die contentcreatie en het cotentmanagement uit te besteden.

Oud nieuws

Je bent zelf vast ook wel websites tegengekomen met een nieuwspagina waar stokoude berichten op staan. Nou is het niet zo dat zo’n oudnieuwspagina je potentiële klanten meteen afschrikt, maar op je visitekaartje zet je toch ook geen oud adres en als je een krant koopt, koop je toch ook niet die van gisteren?

Win met content

De kernwoorden voor jouw content? Relevant, authentiek en onderscheidend! De manier waarop? Structureel, doordacht en doeltreffend. Ook op zoek naar een continue invulling van jouw contentstrategie? Neem contact met me op.