Winnaars Betekstpakket

Een kleine maand geleden werden er 300 biologisch afbreekbare ballonnen bezorgd bij mij in de woonkamer. Ik liet er tien op (zonder touwtje uiteraard, ivm verst(r)ikkingsgevaar) en heb de rest uitgedeeld op verschillende plekken in Alkmaar. Aan de ballonnen hing een kaartje met een puzzel. Een paar dagen later verstuurde ik kleine pakketten aan bestaande relaties met daarin schrijfblokken, pennen, nieuwe woorden en een puzzel.

De ontvangers van de ballonnen en de pakketten hadden tot een paar dagen geleden de tijd om de puzzel op te lossen en de oplossing te e-mailen. Uit alle goede inzenders heb ik inmiddels de vijf winnaars geloot met behulp van www.naamloten.nl. Dit zijn de gelote namen:

Joyce, Bineke, Marloes, Gerda en Dexter!

Deze week stuur ik de pakketten op :-).