Tekstschrijver Copywriter Teksttypster

Rara ... wat ben ik 

Tekstschrijver Alkmaar

Een nieuwe website en dus nieuwe teksten. Teksten over mezelf. Altijd lastig. Ik wil mezelf goed presenteren, maar ... ik wil ook vindbaar zijn voor mensen die digitaal zoeken naar een tekstschrijver, dus noem ik mezelf zo. Een tekstschrijver. Ook al is er in mijn seksegeval sprake van een tekstschrijfster, maar daar wordt niet op gegoogeld

 

Copywriter Alkmaar

Ik heb nog even overwogen om te kiezen voor het meer reclamistische 'copywriter', maar zo voel ik me niet. Bovendien blijkt uit een zoekwoordvolumezoektocht dat er het afgelopen jaar niet is gezocht naar een copywriter in Alkmaar. Niet de juiste keuze dus.

Teksttypster

Omdat ik al lang niet meer met pennen schrijf, had ik bedacht dat teksttypster wel een aardige benaming zou zijn. Uiteraard zoekt er helemaal niemand naar een teksttypster. Ten eerste is er wederom sprake van een onjuist seksegeval waar niemand naar op zoek is en ten tweede zoeken mensen gewoon een tekstschrijver. Het middel dat voor de schrijfhandeling gebruikt wordt, dat doet er niet toe. 

Een eigen google-opdracht leerde me dat 'typster' niet een benaming is om trots op te zijn. Een typster (Engels) is namelijk een kwaadwillend wezen dat verantwoordelijk gehouden wordt voor sukkelige typfouten. Ze is supergoede vrienden met de prankster en de trickster en misschien zelfs met wat hipsters hier en daar.

Betekstster

Prima. DAn ben ik voor Google maar een tekstschrijver. In hart en nieren ben ik met mijn hele ziel en zaligheid natuurlijk maar een ding; een Betekstster. Spreek dat maar eens uit ;-)!